Ställplatser för husbilar

Vi beklagar att det pågår byggnationer i hamnen som kan göra det svårt att hitta ställplatserna. Kör ända längst ner på piren på östra sidan om ån/hamninloppet. På Ö. Piren i Ronneby hamn finns 37 platser med el. Om bommen är stängd ring 0457-70301. Du kan betala med swish eller med kort då vi kommer runt till dig på morgonen och på kvällen. Duschar och toalett finns tyvärr inte ännu. Vi hänvisar till restaurang Villa Vassen, Karöbryggan 6 i Ekenäs där det finns ett servicehus. Från hamnen kan du ta dig till Ekenäs/Ronneby centrum med buss, linje 2 eller med båten “Astrid”. På östra piren har du en underbar havsutsikt.

Ställplatser för husbilar

Uppställningsplatser för Husbil finns på östra piren i Ronneby Hamn (Ekenäs). Vi beklagar de ombyggnationer som pågår i hamnen och som kan göra det svårt att hitta infarten. Kör allra längst ut på piren på öster sida om ån/hamninloppet. Här finns 37 platser med el. Om bommen är stängd ring 0457-70301. Du kan betala med swish eller med kort då vi kommer runt till dig på morgonen och på kvällen. Duschar och toalett finns tyvärr inte ännu. Vi hänvisar till restaurang Villa Vassen, Karöbryggan 6 i Ekenäs där det finns ett servicehus. Från Östra piren kan du ta dig till Ekenäs/Ronneby centrum med buss, linje 2 eller med båten “Astrid”. På östra piren har du en underbar havsutsikt.

Parkera din husbil

Ställ husbilen på Östra piren – ta båten till Karön eller in till stan

På Östra piren står du med vidunderlig utsikt. Ta bussen (linje 2) eller båten (Astrid) till stan eller till Ekenäs/Karön

Prislista

2018

160kr/dygn (inkl.el, vatten)

Kontakta Karöbolaget AB
Tveka inte över att höra av dig till oss om du har några frågor eller funderingar!
tel: 0457 – 70301
email: info@karobolaget.se

Det är med stor sorg i hjärtat som vi tvingas att avveckla verksamheten på Karön, Ekenäs och på Ronneby Golfklubb.
Vi hänvisar er istället till Ronneby kommun och Ronneby Golfklubb.
Vi på Karöbolaget tackar för den här tiden!