Kallebåten och Karöline

Till och från Karön åker du med vårt eget rederi Karöline. Båten trafikerar sundet 1 juni – 31 augusti och avgår från Ekenäs dagligen varje heltimme mellan 10.00 och 19.00 (garanterade turer). Behöver du åka däremellan höjer du semaforen vid kajplats. Om båtförarna inte är upptagna så kommer de så fort de kan.  De kvällar restaurangen är öppen följer båten restaurangens tider. Observera att dessa tider kan variera beroende på antal gäster och aktivitet. 

Kallebåten och Karöline

Till och från Karön åker du med vårt eget rederi Karöline. Båten trafikerar sundet 1 juni till 31 augusti och avgår från Ekenäs varje heltimme mellan 10.00 och 19.00 garanterade turer). Behöver du åka däremellan så höjer du semaforen vid kajplats. Om båtförarna inte är upptagna så kommer de så fort de kan. De kvällar restaurangen är öppen följer båten restaurangens tider. Observera att dessa tider kan variera beroende på antal gäster och aktivitet.

Våra båtar

Kallebåten och Karöline

Till och från Karön åker du med “Kallebåten”, döpt efter Karöseglaren “Kalle Abborre” som körde turen i över 30 år. Vi har dessutom en pontonbåt som kan ta rullstolar och tyngre materiel.
Prislista

2018

Vuxen: 20kr för T/R

Barn < 10 år: 10 kr
(du får biljettpriset tillbaka om du äter full middag på Schweizeriet)

Kontakta Karöbolaget AB

Tveka inte över att höra av dig till oss om du har några frågor eller funderingar!

 

tel: 0457 – 70301
email: info@karobolaget.se

Det är med stor sorg i hjärtat som vi tvingas att avveckla verksamheten på Karön, Ekenäs och på Ronneby Golfklubb.
Vi hänvisar er istället till Ronneby kommun och Ronneby Golfklubb.
Vi på Karöbolaget tackar för den här tiden!