Behöver du bra metallduk?

Metallduk är ett slags metallnät kan man säga. Med en metallduk kan du filtrera och sikta på bra sätt, men den kan även användas till en mängd andra saker. Hos SPG Metall kan du hitta flera varianter av metalldukar. De har även:

  • Sträckmetall
  • Svetsade galler
  • Krenelerade galler
  • Perforerad plåt
  • Gallerdurk

Duk i metall

En metallduk är som det låter, en duk i metall. Denna kan se ut på olika sätt. Allt har att göra med hur den vävs, vad för metall man har i duken samt vad den har för täthet. Användningen av den påverkas just av hur den tillverkas, vad för material den har samt dess täthet.

Det finns de metalldukar som måste efterbehandlas. Det så att de får rostfria egenskaper. SPG Metall erbjuder även skräddarsydda metallnät och dukar.

Satsa på bra metalldukar

Hos SPG Metall finns det metalldukar i lite olika material. Bland annat i rostfritt stål, FZ stål och aluminium. Dessa har alla olika bredd samt att det även är olika millimeter på trådarna. Företaget i sig, det grundades redan 1977. Det av Gunnar Ekelund. SPG Metall är specialiserade på olika sorters metaller samt även olika sorters produkter i metaller. De har ett lager med de flesta dimensionerna och materialen samt att de även har specialtillverkning av olika produkter.

SPG Metall har både lager och kontor i utkanten av Helsingborg. Det på Väla Södra industriområde. Vill du veta mer om företaget eller deras produkter, besök då deras hemsida, eller ta kontakt med dem. De har redan nu kunder från verkstads-och byggnadsindustrin och de erbjuder snabba leveranser.